O blogu

Slike so predelane in niso nikakor mišljene kot osebni napad. Gre zgolj za parodijo na današnji čas (modne muhe, bogatih, slavnih, drugačnih ljudi, njihovih navad, nevsakdanjosti…), s tem pa kritičen, krut, nekoliko zloben, predvsem pa smešen pogled na aktualna dogajanja, v Sloveniji in po svetu. Tekst v objavah je namišljen.

Sprejemamo vsakršno kritiko, pohvalo, grajo, željo…

Za določeno vsoto je možno tudi oblikovanje slik po vaših željah.

Sponzoriranje preko našega bloga bo pripomoglo k zbiranju financ, za nakup spletnega prostora in domene, za spletno stran, nadaljnji razvoj in napredek naše konstruktivne kritike sodobne pop kulture.

Slike je dovoljeno objavljati in kopirati le s privolitvijo avtorja. V nasprotnem primeru vas avtor lahko preganja in terja dvojno ceno! Slike so avtorsko zaščitene. © Copyright, vse pravice pridržane, 2008

Prepovedano je objavljanje vsebine tega bloga (teksta, fotografij) v kakršnekoli komercialne namene.

Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal kazensko in odškodninsko.

Slike so na voljo po pisnem dovoljenju avtorja po naslednjem ceniku: fotografija: 250 €

Komentarji izražajo izključno stališča posameznih komentatorjev in niso povezani, ali kakorkoli spreminjani s strani urednika tega bloga. Komentarji žaljive narave (rasizma, splone diskriminacije itd.) bodo izbrisani, komentatorji takšnih komentarjev pa bodo pristali na črni listi.

Vsebina je pod CC licenco!

Če želite dodaten obisk bralcev, dodajte blog Vroča smetana med vaše povezave, mi bomo pa dodali vašo povezavo na našega.

Kontaktni naslov: vrocasmetana@gmail.com

Kdor si želi dodati naš logotip na svoj blog, tukaj je:

Koda, ki jo kopiraš v text (besedilo) widget:

<a href=”http://www.vrocasmetana.com”><img src=”http://www.vrocasmetana.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/02/logo-vs.png”></a>

  • Share/Bookmark


2 odzivov v “O blogu”

7 09 2008
Stric Bedanc Stric Bedanc (13:31) :

Slike je dovoljeno objavljati in kopirati le s privolitvijo avtorja. V nasprotnem primeru vas avtor lahko preganja in terja dvojno ceno! Slike so avtorsko zaščitene. © Copyright, vse pravice pridržane, 2008

Pa ima avtor bloga avtorske pravice za izvirne slike, ki jih je (večinoma bedno) zmanipuliral, da si drzne računati za te montaže)?

7 09 2008
bemo (22:35) :

Stric Bedanc, lepo, da si opazil to opozorilo glede avtorskih pravic.

Avtorstvo bloga ni samo eno. Avtorskih pravic izvirnih slik so nične, torej ali nikjer ni zapisano, da so avtorsko zaščitene, ali so pa prikrite, v tem primeru, bodo takšne slike oporečne narave odstranjene. Zatorej, vse slike, fotografije, ki so na tem blogu, so bile predhodno pregledane zoper kršitev avtorstva, vendar razbrati in ugotoviti pravic avtorja ni bilo zaslediti.Če poenostavim, na nobeni izmed slik nisem opazil copyright ali kakršnih koli opomb zraven, da je slika zaščitena.
Nekaj fotografij, slik, pa so nam bile posredovane preko elektronske pošte in za njihove avtorske pravice ne odgovarjamo.

Fotomontaža teh slik (če so bedne ali ne – stvar okusa, prav, da se pove, sprejemamo vsako grajo, še rajši pa hvalo) so stale natanko 0,000€. Zaračunajo se le fotografije, slike privatne narave in z dovolitvijo stranke, jo je možno tudi objaviti na tem blogu.

In ker si že pač omenil manipulacijo z dopisom da so povečini bedne, bi lahko bil prav tako fer, da bi še pripisal kak argument oz. povedal svoje, kaj ti je všeč pri predelavi, kakšna mora biti predelava, da bo tebi všeč in mogoče drugim ne bo itd. Skratka 100 ljudi 100 čudi.

Komentiraj

Uporabite lahko naslednje tage : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !